האם הסרת שיער בלייזר יוצר פגיעה בלימפה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

31/08/2014 | 19:45 | מאת: מאיה

שלום. ברצוני לדעת האם הסרת שיער בלייזר פוגע בדרכי הלימפה וקישריות הלמפה (כגון ב:מפשעה,בית שחי,אחורי הברך). האם יש מידע ומחקר בנושא או שהנושא זוכה להתעלמות. כמו כן אשמח לדעת מה ההבדל בין הסרת שיער בליזר לעומת IPL (או איך שזה נקרא (-:)

שלום מאיה עד כמה שאני יודע לא נמצא בספרות המקצועית קשר בין טיפולים להסרת שער בלייזר לבין פגיעה כל שהיא באיסרים פנימיים או במערכת הלינפטית בגוף ההבדל בין קרן לייזר לבין קרו אור ממקור IPL הוא מספר גלי האור שיוצאים מהמכשיר במיקוד שלו ברצף שלו בלייזר יוצא אורך גל אחיד ממוקד ורציף ואילו במכשירי ה IPL או אינפרא בשפת העם,יוצאת קרן אור בעלת מס רב של אורכי גל ובטכנולוגית פולסים,הדבר דומה לפלאש של מצלמה ולכן היעילות בIPL פחותה בהרבה מהלייזר

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר