3 שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

31/08/2014 | 08:15 | מאת: שרית

1. עשיתי כבר הרבה מאד טיפולים במרפק והשיער עדיין לא מפסיק לצמוח. מדוע ומה ההמלצה? 2. האם אפשר לעשות לייזר לילדה בת 12 וחצי? (קיבלה מחזור לפני שנה) 3. האם יש הנחיה כלשהיא לגבי מושתלת כליה? תודה

שלום שרית 1.הסרת שער באזור המפרקים ועל קו העצמות היינה איטית יותר ולכן יש להתמקד יותר 2.לא ניתן לבצע הסרת שער בגיל צעיר כל כך 3.יש להיועץ עם רופא מטפל לגבי התרופות שהיא נוטלת וטיפולםי בקרן אור הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת חו"ד אבחון ויעוץ עם הצוות הרפואי והמקצועי בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר