הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

10/08/2014 | 19:47 | מאת: ענת

שלום, יש לי שתי שאלות על הנושא: 1. האם העור נעשה נעים למגע ולא רק למראה אחרי טיפולי הלייזר? או שמרגישים שיערות קטנות/קוצים כשנוגעים? 2. מה הסיכוי שעשרה טיפולים לאזור מסוים לא יספקו תוצאה מספיק טובה? ומה אם אני רוצה להוסיף טיפולים?

שלום ענת לאחר טיפול השער נושר ועור נשאר חלק מס הטיפולים הינו אינדיבידואלי ולא ניתן לדעת מראש כמה טיפולים צריכים עד לתוצאה המקווה תמיד ניתן להוסיף טיפוליםי ולבצע טיפולים משמרים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר