וקטוס מול קנדלה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

17/06/2014 | 22:00 | מאת: לירון

שלום רב, מה ההבדל בין מכשיר הקנדלה למכשיר הוקטוס? מה היתרונות והחסרונות של כל מכשיר? מה יותר יעיל להסרת שיער פלומתי ושיער מהפנים?

שלום לירון לצערי אין היום ממש מכשיר להסרת שער פלומטי כהגדרתך וביחוד באזור הפנים. אחד במכשירים המובילים כיום בעולם להסרת שער שאינו עבה הוא הלייזר,הודות לרורך הגל היעודי שלו והפולס הקצר שהוא מייצר הוא יכול להתמודד עם שער דק באופן יחסי אני ההיתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת יעות אבחון חו"ד והתרשמות מהצוות הרפואי וממגוון מכשייר הלייזר המובילים כיום את תחום הסרת השער בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר