שתי שאלות כלליות על שיער והסרתו

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

11/06/2014 | 22:41 | מאת: רונן

שלום, 1. האם יש אמצעי (אור, לייזר או כל דבר אחר) שבאמצעותו השיער אינו מוסר, אלא הופך ליותר דק, קצר, עדין ובהיר? 2. שמתי לב שיש לי נקבים בעור שנראה שיוצאים מהם שתיים-שלוש שערות, ולא רק אחת. האם מדובר בתופעה נורמלית או כזו המאפיינת באופן מובהק שעירות יתר? האם יש דרך להסיר את השיער כך שבכל נקב תשאר שערה אחת בדיוק? תודה רבה.

שלום רונן 1.הסרת שער בלייזר מדללת את כמות השער במקום הטיפול.השער נהיה דק ובהיר יותר ככול שהטיפולים מתקדמים. 2.יכול מאוד להיות שמשורש אלד יוצאים מס שערות,לא ניתן לדלל אותם מקומית ותופעה זו לא נחשבת כשיעור יתר שבוע טוב

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר