לייזר בshr

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

29/05/2014 | 06:57 | מאת: Yolo

שלום! לפני יומיים עשיתי טיפול ראשון בלייזר shr(בטן וחזה) ורציתי לשאול כמה שאלות. 1. המטפל שאני עושה אצלו אמר לי שבטכנולגיה זאת אני יכול להיחשף אל השמש ולהשתזף באופן חופשי ובלי חשש. רציתי לשאול אם זה נכון 2.לאחר הטיפול יצאו לי פצעים באזור החזה והבטן רציתי לשאול אם זה דבר טבעי וזה אמור להיות ככה או שלא, ובנוסף איך לטפל בפצעים(כרגע אני מורח אלוורה). תודה על העזרה!

בוקר טוב אחד ההצלחות בטיפול להסרת שער בקרן אור לייזר טו IPL בטכנולוגיית HR או SHR היא הניגודיות בן גוון העור לצבע השערה ברגע שאתה שזוף והעור כהה ומתקרב לצבע של השערה איכות הטיפול יורדת מצד אחד ומצד שני עולה רמת תופעות הלואי כמו כוויות ופיגמנטציה לכן יש להימנע מחשיפה לשמש בכל תקופת הטיפולים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר