לייזר shr

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

29/05/2014 | 06:47 | מאת: יודה

שלום! לפני כמה יומיים עשיתי טיפול לייזר ראשון(בטן וחזה) בטכנולוגיית shr, ורציתי לשאול כמה שאלות. 1. הבנאדם שאני עושה אצלו אמר לי שבטכנולגיה הזאת ניתן להיחשף לשמש ולהשתזף באופן חופשי וללא שום חשש.. רציתי לשאול אם זה נכון 2. לאחר הטיפול ה1 יצאו לי פצעים בבטן והחזה רציתי לשאול אם זה טבעי ואמור להיות ככה או שלא ובכל מקרה מה למרוח על מנת להרגיע את זה תודה רבה לעוזרים!

שלום יודה לגבי הפצעונים יש להיועץ עם רופא המשפחה במידה ולא עובר ולקבל משחת אנטיביוטיקה יש לשמור על הגיינה גובה סביב הטיפול לגלח את האזור לפחות יום לפני טיפול ולא ביום הטיפול לשמור על הגניינ מקומית גבוה יום יומים לאחר הטיפול ולהמנע מפעילות ספורטיבית ביומיים לאחר הטיפול

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר