האם מומלץ לגלח בין הטיפולים?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/05/2014 | 06:57 | מאת: שני

שלום, לפני מספר חודשים התחלתי בטיפולי הסרת שיער בלייזר ברגליים, מפשעות ובית השחי. אני מטופלת במכשיר הסופרנו בגלל צבע עורי הכהה. השאלה שלי היא האם מומלץ לגלח בין הטיפולים או לא. בעיון באינטרנט רשום שגילוח כדאי כי הוא מעודד צמחיה של שיער עבה שנקלט יותר טוב ע"י הלייזר ומצד שני המטפלות בנטורפיל המליצו לי לא לגלח כלל! כדי להפוך את השערות לדקות יותר ויותר ואם אין ברירה אז לעשות שעווה פעם אחת כעבור חודש. אז מה עושים?

שלום שני שעווה בכל מקרה לא לעשות,בשמידה ואת עושה שעווה במהלך טיפולים להסרת שער בליזר,שה מקטין מאוד את אחוזי הצלחת הטיפול. ניתן לגלח בין הטיפולים ללא שום בעיה מומלץ לא לגעת בשער בשבוע הראשון אחרי הטיפול ולתת לשער לנשור לבד בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר