גירודים ופצעים במפשעה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

21/04/2014 | 17:24 | מאת: עלמה

שלום, אני עושה טיפולי לייזר להסרת שיער באזור המפשעה כבר תקופה ארוכה (במקום מוסמך ומוכר). ביום חמישי עשיתי את הטיפול ה-8 כבר. הטיפול עצמו לא כאב לי כל כך, רק שרף לי מעט לאחר הטיפול אבל בימים האחרונים נהיו לי ממש גירודים מטורפים ומין בליטות אדומות כאלה על העור (נראה כמו עקיצות). זה ממש מדאיג אותי כי לא זכור לי שהייתה לי תגובה כזו אי פעם מהלייזר... האם זה טבעי?? ממה זה נגרם? ותוך כמה זמן זה צריך לעבור? תודה..

שלום עלמה לפי התאור שלך יכול להיות איזו תגובה זיהומית קלה היית ממליץ להיועץ עם רופא משפחה חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר