מתחילה טיפול שבוע הבא , מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

18/04/2014 | 23:00 | מאת: אלינה

שלום וחג שמח:) שבוע הבא אני מתחילה טיפול ראשון להסרת שיער מכול הגוף בנאטורפיל . הטיפול יהיה באיזורים העליונים (ידיים בית שחי וכו') אמרו לי לגלח את האיזורים לפני הטיפול אך לא ברורים לי כמה דברים 1. הטיפול יהיה גם על איזור הפטמות. האם לגלח שם? פשוט נראה לי מוזר מעט לקרב לשם סכין גילוח 2. פס בטן. מה זה? מה ההגדרה של פס בטן? איפה בעצם לגלח ? נאמר לי שלגבי הצדדים של הבטן הרופאה תצטרך להחליט . אני לא רוצה לגלח ולהסתכן בכך שלבסוף לא תתבצע שם הורדת שיער. 3. גב תחתון ,אין לי אפשרות להגיע לשם עם סכין גילוח .מה עושים? ועוד שאלה- עיסוק בחדר כושר מותר יום לפני\אחרי הטיפול ? ומה לגבי ללכת עם שורטים\שמלות ? אני לא מתכוונת לים כי אני גם לא אוהבת שיזוף וים ,אלא רק להליכה ברחוב. תודה וסליחה על החפירה,ממש חדשה בזה וזאת הייתה החלטה ספונטנית שנלקחה לפניי מספר ימים :)

שלום אלינה ראשית בהצלחה הרעיון הוא לקצר את השערה לפני טיפול,לא חייסים לגלח!!! ניתן לקצר באמצעות מספרים עדינות או מכונת תספורת,העיקר לקצר ולא למרוט. פס בטן עדיף לא לדלח,אלא להביא מספרים עדינות לסניף והם יסמנו את אזור הטיפול-פס אמצע לאורך הבטן גב תחתון להעזר באנשי הסניף אם אין לך אף אחד בבית שיכול לעזור חדר כושר לפני אין שום בעיה,חום אחרי מומלץ שלא לגבי חשיפה לשמש רק עם קרם הגנה שהיה בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר