לייזר עם אקנה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

26/03/2014 | 00:06 | מאת: ליאור

שלום, רציתי לשאול אני באמצע טיפולי לייזר והרופא עור המליץ לי בגלל אקנה בפנים לקחת רואקוטן או מינוציקלין והשאלה שלי היא, בקשר לרואקוטן אני יודעת שאסור עם לייזר אבל כמה זמן מסיום הטיפול בראוקוטן אוכל לחזור ללייזר? ולגבי המינוציקלין מותר בזמן טיפול להמשיך את הלייזר? ואם לא אז כמה כמו מסיום הטיפול מותר, אשמח לתשובה בהקדם.

שלום ליאור אסור לבצע טיפולים בקרן אור כל עוד אתה נוטל את התרופות שציינת לגבי מתי אפשר להמשיך טיפולים להסרת שער לאחר סיום הטיפול התרופתי,אנא היוץ ברופא עור שלך לגבי זמן 1/2 של התרופות והרגשיות לאור חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר