הסרת שיער ערווה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

23/03/2014 | 10:11 | מאת: דן

שלום, אני מעונין לדלל/להסיר שער באזור הערווה. שתי שאלות: 1. האם רצוי להמנע מלייזר באזור אם מתוכנן להכנס להריון בהמשך? (האם זה פוגע בזרע באיזו שהיא צורה?) 2. עשיתי ניתוח בקע במפשעה לפני כמה שנים. האם מותר לעשות לייזר באזור? אני רוצה לוודא שזה לא יפגע באזור של הניתוח שמתחת לעור?

שלום דן אין קשר עד כמה שידוע לי בין הסרת שער בלייזר לפוריות הגבר בכל מקרה בנאטורפיל 8844* מבצעים הסרת שער במפשעות לא באשכים ולא על הפין. גם לגבי הניתוח אין שום מהיע במידה והאזור בריא ללא כאבים או סימנים מיוחדים הכנס לאחד מסניפי הרשת לקלבת חו"ד מהצוות הרפואי חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר