מפשעות, פס ישבן (נשים)

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

13/03/2014 | 00:07 | מאת: לימור

שלום, קראתי את תשובותייך הקודמות לגבי שאלות דומות, אך עדיין לא ברור לי כל כך: 1. מה זה מפשעות מורחב? איזה חלקים באזור המפשעה זה מכסה? 2. ראיתי שאתה ממליץ לא להסיר שיער כ-1 ס"מ מהשפתיים. במידה ועושים הסרה מלאה של שיער המפשעות, אז נשאר קו של שיער ברוחב 1 ס"מ מהשפתיים? מנ עושים איתו? הרי אין לזה צורה להשאיר שם שיער... 3. האם ההמלצה של מרחק 1 ס"מ נכונה גם לגבי "המשך השפתיים" לכיוון הישבן? 4. מה מכסה טיפול 'פס ישבן'? האם השערות מהמפשעה עד לפי הטבעת? 5. קראתי גם את המלצתך על לא לבצע טיפול סביב פי הטבעת, אז במידה ועושים מפשעות מלא+פס ישבן, זה אומר שנשאר גם שיער מסביב לפי הטבעת? מה מומלץ- שעווה? אודה להתייחסותך לכל שאלה בנפרד :) תודה

שלום לימור 1.מפשעות מורחב עד הקו של השפתיים-לא בפנים 2.בגילוח 3.כן 4.בפי הטבעת לא 5.לא בטוח שתחזיקי מעמד לשעווה שם חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר