טיפול ראשון

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

08/03/2014 | 14:20 | מאת: אלינה

שלום ביום חמישי 06.03.14 עשיתי טיפול ראשון בלייזר, שחי ומפשעה. נאמר לי שלאחר הטיפול השיער אמור לנשור מעצמו, וזה לא קורה... השיער גודל כרגיל, אני חייבת לציין שהטיפול בכלל לא כאב לי, ולאחר הטיפול לא היתה שום נפיחות באיזורים, ולא היה עור אדום. רציתי לדעת האם זה תקין? והאם יש סיכוי שהלייזר בכלל לא נתפס?

שלום אלינה הייתי ממליץ לך לקבוע פגישה עם מנהלת הסניף והצוות הרפואי לבדוק את רמת האנרגיה ההתחלתי של הטיפול עוד לפני הטיפול הבא בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר