צמחית שיער לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

26/02/2014 | 17:21 | מאת: אלירן

שלום שלשום עשיתי את הטיפול השלישי שלי בחזה ובבטן והרופא השתמש ברמה גבוה יחסית לטיפולים שעברו בשל בילבול הוא חשב שהרופאה טיפול שעבר השתמשה ברמה 26 והוא השתמש ב27 אך לבסוף גגילה שהיא השתמשה ברמה 19 .. לאחר הטיפול יצאתי כולי עם אדמומיות רצינית ופצעים ודם מאזור הפיטמה חלפו יומים מאז מהפצעים מתחילים לעבור אך החל צמחיה רגילה של שיער כאלו לא היה טיפול והשיער צומח קשיח כמו לאחר גילוח .. שבטיפולים הקודמים השיער היה מתחיל לצמוח רק לאחר חודש .. זה קשור לרמה הגבוה שהרופא השתמש ?או שזה לגיטימי השיערות ישור או משו ? בתודה אלירן

שלום אלירן הייתי ממליץ לך להכנס למנהלת סניף ולבצע סדר בתיק טיפולים שלך. לקבוע תור לאבחון לראות את יעילות התקדמות הטיפולים השער שהופיע לאחר הטיפול זה כנראה השער שהתנתק ויצא עצמאית לאחר טיפול בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר