הצחלת טיפול הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

07/02/2014 | 12:06 | מאת: א

היי, התחלתי טיפול ראשון הסרת שיער בלייזר באזור הכתפיים והגב. הופתעתי לגלות שלא כאב לי כמעט כלל לכל אורך הטיפול. לפני כ- 7 שנים עשיתי הסרת שיער באזור החזה והבטן במכשיר ה- IPL והכאבים היו כמעט בלתי נסבלים. השאלה שלי היא כזאת, האם בגלל שאני לא מרגיש כמעט כאב זה אומר שהטיפול לא יעיל וזה לא עובד וישפיע עליי כמו שצריך? גם הרופאה הייתה מופתעת שכמעט לא הרגשתי שום כאב.. אודה לתשובתך, תודה

יכול להיות שהתבגרת וסף הכאב שלך שונה היום... בכל מקרה,כאב אינו מדד לאיכות הטיפול והצלחתו סוג המכשיר ואיכות המטפל הם ארובה לטיפולים מוצלחים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר