צמיחת שיער בידיים עליונות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

04/02/2014 | 11:11 | מאת: נינה

הבת שלי בת 20 וחצי החלה טיפולי לייזר במספר איזורים ביניהם ידיים 3/4 באחד הטיפולים המטפלת גלשה לאישור יד עליונה ומאז החלה צמיחה קשה של שיער באיזור זה , כרגע היא עושה לייזר גם באיזור זה אבל לא נראה שיפור .לציין שלפני הטיפולים וגם לפני חודש עשיתי לה פרופיל הורמונלי שיצא תקין אנא ייעץ לי מה לעשות אני מדאגת בשבילה

שלום נינה מטיפול אחד בודד לא קורה שום דבר דרמטי לא לטובה ולא לחומרה בכל מקרה מומלץ לא לבצע טיפול להסרת שער בידיים לנשים מעל גובה השרוול בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר