הסרת שיער בסנטר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

26/01/2014 | 06:30 | מאת: יפעת

הסרת שיער בסנטר- לצערי עשיתי לייזר לפני מ"ס שנים- כשהטכניקה היתה לגלח את השיער טרם היריה בלייזר, מאז השיער גדל ,גם הפלומות הפכו שחור וגדלות , אני נאלצת למרוט בפינצטה. איבדתי את האמון מהטיפול בלייזר- ובכלל למה לגלח טרם הטיפול. מבקשת לשאול על טיפול להסרת שיער בסנטר- האם יעיל?מה הפעילות(גילוח)ללייזר הנ'ל?הצלחה?מחיר?

שלום יפעת לא חייב לגלח, יש לקצר את השער עד כמה שניתן,לא חייב חלק ניתן לקצר באמצעות מספריים עדינות ללא שום בעיה הענסי לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת מידע נוסף,חו"ד אבחון ויעוץ בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר