חוות דעת נוספת לגבי הסרת שיער בלייזר באזור הידיים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

13/01/2014 | 21:17 | מאת: צעיר

שלום, אני בן 22, ואני עושה טיפול לייזר - דילול שיער באזור הידיים באחד המכונים בארץ. רציתי חוות דעת נוספת לגבי העניין: ב19.12.13 עשיתי טיפול לייזר רביעי ב30.12.13 באתי לתיקונים, אך הרופאה החליטה על ביצוע טיפול מלא, כי חשבה שהטיפול הקודם לא היה די מספיק - ובכך זה נהיה טיפול חמישי במקום תיקון ב13.1.14, באתי לתיקון שוב פעם, אך הרופאים טענו שאי אפשר לדעת האם האזור השעיר שבאתי לתקן, נובע מהטיפול הרביעי או הטיפול החמישי, ולכן העדיפו לא לטפל על מנת שלא יהיו קרחות, ועדיף לחכות לטיפול השישי לאחר שלוש חודשים השאלה שלי: מה אתה חושב על העניין? איך לדעתך אפשר לתקן את זה? האם עדיין יש אפשרות שפיזור השיער על הידיים יהיה אחיד? האם הם פעלו נכון? כמה נזק אתה חושב נגרם מבחינה אסטטית?! האם אתה חושב שבטיפול השישי זה יתקון מעצמו? אשמח לחוות דעת נוספת ממך ד"ר תודה רבה!

הי אני חושב שהטיפול בנושא שלך היה חובבני אין צורך בטיפולי תיקון ובטח לא בטיפול חוזר על כל האזור זה משבש את מחזוריות השער במקום ולא ניתן כרגע לצפות את טיב הטיפול

19/01/2014 | 15:10 | מאת: צעיר

שלום תודה על התגובה שלך ד"ר, ומה אתה מציע לעשות?

20/01/2014 | 04:18 | מאת: צעיר

מה זה אומר פגיעה במחזור השיער? האם זה משהו שאמור להדאיג? ואיך לדעתך אפשר לטפל בנושא ? מה אפשר לעשות בנדון ?

כרגע כלום להמשיך לבצע טיפולים ע"פ טווח טיפולים נכון ללא כל מיני "שיפרים" בדרך

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר