הסרת שיער רשלנית

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

13/01/2014 | 18:17 | מאת: ערן

שלום רב, אני מסיר שיער בלייזר בשיטות סוםרנו ולייטשיר לסירוגין. אחרי טיפול אני עד לתופעה של "אזורים מפוספסים" - אזורים בהם רואים בבירור שהמכשיר לא עבד בהם ובדפוסים שמעידים על אופן טיפול לקוי. אין הבדל בין השערות בין האזורים בהן יש הסרה לבין אלו שאין, והדפוס פשוט מראה מקומות בהם לא עברו עם המכשיר על העור. כשהעלתי את הנושא בפני מנהלת המרפאה והמטפלים נאמר לי ש"אין מה לעשות" ושלפעמים אזורים מתפספסים. האם זה נכון? המצב נכון לעכשיו הוא שעשיתי טיפול בגב ובמקום שכל האזור יהיה חלק משיערות יש חלקים דיי גדולים בהם השיער המשיך לצמוח כרגיל כמו אחרי גילוח. אשמח לדעות בעניין תודה

שלום ערן באופן תקין לא אמורים להיות פיספוסים במידה וזה חוזר על צמו באופן שיטתי יש לידע את מנהלת הסניף או גורם מעליה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר