הסרת שיער מהפנים, האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

03/12/2013 | 15:09 | מאת: בן

אלי הרשקוביץ היקר. יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי שאני לא מצליח למצוא לה מענה. אני בחור בן 19, יש לי צמיחה חזקה בפנים של זיפים בצוואר, על הפנים וגם שפם. אני מעוניין להיות חלק לגמרי, או לפחות להוריד את קצב הצמיחה. הלכתי למומחה לאסתטיקה שניסה לעשות לי שם לייזר, הוא עשה פעם אחת, אבל השיער צומח מאוד חזק, אני חייב להתגלח מפני ששאני בצבא ולכן השיער פשוט לא נשר.. האם ידוע לך על טיפול מסיבי להסרת שיער חזק יותר לייזר? האם זה אפשרי לגברים עם צמיחה חזקה לעשות לייזר וזה יעשה את העבודה בפנים? אשמח לתשובה, זה מאוד חשוב לי, תודה.

שלום בן תמשיך לגלח. הסרת שער בלייזר בפנים אצל גברים אינה אפקטיבית בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר