דילול שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

03/12/2013 | 08:38 | מאת: אור

שלום, קוראים לי אור אני בן 19 והתחלתי לעשות טיפולים באמריקן לייזר בשיטת dpc (הבזקי אור) והבטיחו לי טיפולים ללא הגבלה. את הטיפולים אני עושה על כל פלג גוף תחתון (רגליים, ישבנים וקו ביקיני) וברצוני להגיע למצב של דילול שיער באזורים אלו, בנתיים אני רק בטיפול השני. צבע העור שלי יחסית כהה (מוצא תימני) והשיערות שחורות ועבות. 1. מה מידת ההצלחה של הטיפולים על פי הנתונים שלי? וכמה טיפולים אצטרך? 2. עם צבע עור כמו שלי עדיף לי לעשות לייזר או ipl ? 3. הם טוענים שצריך לעשות טיפולים כל שלושה חודשים, זה אומר 4 טיפולים בשנה, ואני לא רוצה שכל הטיפולים האלה יקחו כל כך הרבה שנים. קראתי באתר הרשמי של יצרן המכשיר שהם משתמשים, omnimax, שמרווח הטיפולים צריך להיות בין חודש לשלושה חודשים אז לא עדיף לעשות טיפול כל חודש כדי לזרז את העניין? תודה, אור.

שלום אור 1.היות ואתה מבצע טיפולים ב IPL ולא בלייזר ביחוד על עור יחסית כהה,ההצלחה היא מוגבלת ונדרש מס רב של טיפולים. 2.תמיד עדיף לבצע טיפולים בלייזר מקצועי ומתקדם ע"י צוות רפואי מוסמך 3.קצב צמיחת השער בכל איזור שונה ולכן יש להתחכות אחרי קצב הצמיחה הטבעי של השער באזור הטיפול ובכך הטיפולים יהיו יותר אפקטיביםץטיפול פעם בחודש אינו טיפול אפקטיבי 4.ההיתי ממליץ לך גם להכנס לנאטורפיל 8844* ולקבל חו"ד נוספת בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר