כל כמה זמן ניתן לעשות ישיבה בפלאש

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

17/09/2013 | 20:04 | מאת: אישה

ערב טוב , אני עושה הסרת שיער בשיטת הפלאש, במכון שכנעו אותי שעלי לעבור טיפול כל שבועיים אפילו אם אין שיער , וכל פעם אומרים לי שלא צריך להסיר את השיער אחרי הטיפול , אז אני מרגישה שיש משו לא צדיק רציתי לברר מה טווח הזמן בין כל ישיבה וישיבה ? וגם האם אני חייבת להסיר את השיער לאחרי הטיפול? תודה רבה לכם

הי כל המידע שנמצא ברשותך מוטעה. הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת מידע מקצועי אמין יעוץ אבחון והכוונה שנה טובה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר