טיפול בלייזר מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

12/09/2013 | 20:06 | מאת: בני

התחלתי השבוע טיפלו לייזר ויש לי מספר שאלות: 1) באיזה מקדם הגנה רצוי להשתמש ראיתי שיש המון סוגים והבדלים. 2)הבנתי שאפשרי לשים משחת אלחוש לפני הטיפול איזה משחה מומלצת? 3)האם אפשרי לבצע את הטיפול בדרגה הכי גבוהה עם המכשיר קירור? תודה מראש וגמ"ח

שלום בני, 1.יש להשתדל לא להיחשף לשמש בכלל ולהשתמש במקדם הגנה הגבוה ביותר 2.יש להיועץ ברופא משפחה ביחס למחלות רקע ואלרגיות 3.אפשר להשתמש בכל רמת אנרגיה ע"פ תגוותיות לטיפול שנה טובה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר