שימור שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

09/06/2013 | 11:37 | מאת: יואבי

היי ראיתי שיש טיפול חדש של שימור שיער. קראתי עליו קצת באתר אבל רציתי לדעת - האם החומרים שמוחדרים לעור הם חומרים טבעיים או תרופתיים? האם יש תופעות לוואי לטיפול זה? האם הוא מאושר ע"י משרד הבריאות? והאם הוא מלווה בכאב? כמו כן - מה העלות של הטיפול בסך הכל (10 טיפולים)? המון תודה!

שלום יואב הטיפול אינו כואב ומאושר במשרד הבריאות הטיפול הינו תרופתי ולא טבעי הכנס לאחד מסניפי נאוטרפיל 8844* לקבלת אבחון ויעוץ בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר