שאלה לגבי יעילות הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

28/05/2013 | 23:49 | מאת: צעיר בן 22

שלום, אני בן 22, בעל עור בהיר ושיער ככה, ואני רוצה לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר (דילול שיער) באזור הידיים. השאלה שלי - האם הסרת שיער דרך לייזר תניב תוצאה של שיער אחיד בכל אזור היד? הכוונה היא שמבחינה אסטית - אני לא אקבל יד עם אזור אחד מלא שיער ואזור אחד ללא שיער? הפיזור יהיה אחיד אם אני אעבור טיפול לייזר? תודה רבה

הי התוצאה בתום הטיפולים נראת הומוגנית ויפה הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת אבחון,יעוץ וחו"ד מקצועית מהצוות הרפואי בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר