2 שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

28/05/2013 | 16:57 | מאת: אני

שלום, יש לי 2 שאלות. 1. אני כרגע אחרי טיפול שלישי בהורדת שיער במשפעות ובית השחי. הטיפול הבא לי הוא עוד שלושה חודשים. אני רוצה עוד שבועיים להוריד בשעווה באיזור המפשעה. אני יודעת שבמהלך טיפולי לייזר לא אמורים להוריד בשעווה אבל בגלל שהטיפול הבא הוא רק בעוד שלושה חודשים, האם זה בכל זאת בסדר? 2. השיער שלי הוא בצבע חום בהיר - ג'ינג'י. אני עושה בנטוראפיל הורדת שיער וכמו שאמרתי אני כבר אחרי טיפול שלישי ולא רואה תוצאות. היה טיפה, ממש טיפה נשירה של שיער (ואני מתכוונת ממש ממש טיפה, בערך 10 שיערות שנשרו במהלך החודשים האחרונים בתוצאה מהטיפולים - וגם כולן מהמשפעה ולא מבית השחי] האם שווה לי להפסיק את הטיפולים וזהו? אני פוחדת שאני לא אראה תוצאות גם אחרי 10 טיפולים, או שאראה תוצאות חלקיות שחלק מהשיער באיזורים האלו ירד וחלק ישאר וזה יהיה עוד יותר מוזר. האם כדאי לי כבר פשוט להפסיק עם הטיפולים וזהו? תודה!

הי, 1.לא מומלץ להסיר שער עם שעווה במהלך טיפולים להסרת שער בלייזר מפני שזה משבש את קצב צמיחת השער באופן טבעי באזור וכך מוריד באופן משמעותי את איכות הטיפולים בלייזר. 2.המידה ואכן יש לך שער גינגי-אין מקום להמשיך טיפולים היות ומכשירי הלייזר אינם יכולים להסיר שער גינגי. הייתי ממליץ ללכת להיתיעץ עם מנהלת הסניף והרופאה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר