שיער צומח מהררר ונורא ארוך ... מה זה ??

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

22/05/2013 | 11:15 | מאת: סילבי

היי עברתי לפני חודשיים טיפול לייזר ראשון בידיים ובבית שחי , בחודש הראשון כמעט ולא היה לי שיער והוא היה עדין יותר כולי שמחתי וסיפרתי לכל המשפחה והחברים עד כמה זה משתלם וטוב ושכבר אחרי טיפול אחד כבר יש לי תוצאות!!! אך כעבור החודש הראשון למעשה בחודש השני השיער ארך יותר ויותר והאמת הם ניהיו ארוכות יותר משהיו זה נוראא מטריד אותי יש לי טיפול שני בעוד שבוע ואני לא מגלחת עכשיו כי אני רוצה לגלח יום לפני אבל הנושא נורא מציק לי איך ייתכן שאחרי חודש לא היה לי כלום (שבעבר תמיד גדל לי בפחות מחודש) ולאחר חודש ארך מהר וארוכות נוראאאאאא שאני נורא מתביישת לא לגלח ... האם זה הגיוני ונורמלי ?! אני נורא מוטרדת.....

שלום סילבי בטיפול אחד בודד לא ניתן להעריך הצלחה או כישלון של טיפול יש להעסר בסבלנות לכן מבצעים סדרת טיפולים ולא טיפול אחד בודד וזהו. בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר