מדיניות פספוסים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

20/05/2013 | 13:33 | מאת: קן

שלום. אשמח לדעת מה המדיניות שלכם לנושא. אני מטופל במכון כבר 3 שנים. והכל האמת טוב ויפה אבל אני בסיום שם ויש לי עבודה לעשות ומס לא קטן של חידוש טיפולים. העניין אם לחדש שם או במקום אחר זה בגלל הנושא הזה. שכאשר יש לי פספוס לפעמים גדול ולפעמים ממש פס קטן הם אומרים שצריך עד שבוע אחרי הטיפול לבוא לתקן. הבעיה שלי שאחרי שבוע לא גודל לי עוד בכלל שיער. אפילו לא הראשוני שצריך לנשור.ולא שיער רגיל לאחר הגילוח הכנה. רק אחרי שבועיים 3 אצלי מתחילים לראות בכלל. ולכן כל פעם של תיקון הם לוקחים ממני עוד כמה מאות. מה אצלכם המדיניות?

שלום קן הכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת יעוץ וח"וד מאחת ממנהלות הסניפים בעיקרון לא נגבע כסף נוסך על טיפול תיקון מפיספוס

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר