הסרה מהישבן

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

12/05/2013 | 01:22 | מאת: גל

שלום אני סובלת משיעור יתר בישבן מסביב לפי הטבעת האם יש אפשרות לבצע הסרה בלייזר שם? אם לא האם יש אופציות נוספות? הדבר מאוד מפריע לי

שלום גל לצערי לא ניתן לבצע טיפולים להסרת שער בפי הטבעת גם בגלל המנה האנטומי של המקום לא נותן להניתוח הכון את המטמר של הלייזר גם בגלל מרכם העור השוהנ במקום כל אלו מעלים מאוד את תופעות הלואי של הטיפול ומקשים על החלמה וסיכוי ריפוי ארוכים בגלל כל אלו לא ממולץ לבצע טיפול באזור זה בהצלחה

13/05/2013 | 14:50 | מאת: גל

אז יש משהו אחר שאתה ממליץ?

לא ממש

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר