הסרת שיער שעל האף

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

08/05/2013 | 11:11 | מאת: אלי

שלום! אז ככה אני בן 17 וגדלו לי על האף שערות על האף לא בפנים והם די בולטות חלק לא וחלק כן ויש כאלו שממש רואים אותם עכשיו רציתי לדעת איך אפשר להסיר אותם(אני יודע שבפיצטה וכאלו לא מומלץ כי אז הם פשוט גודלות שוב ויותר עבות וכאלה)עם לייזר או משהו אחר מומלץ עם אפשר גם פירוט כמה זה יעלה בערך ולכמה זמן זה מחזיק והאם צריך שוב טיפולים אחרי זמן מסוים תודה מראש!

שלום אלי במידה ויש לך שערות בודדות אני הייתי ממליץ לך על אפילציה מקומית חג שמח

16/05/2013 | 01:20 | מאת: אלי

האם אפילציה זה מסיר לצמיתות דבר שני כמה זה יכול לעלות כאילו מה הטווח מחרים נגיד בין 200-1000 (אני יודע שזה משתנה בין המכונים וגורמים אחרים) ועוד שאלה עצמות לחיים גם כמה זה יכול לעלות לי ומה השיטה המומלצת וכמובן מאיזה גיל מומלץ לעשות את כל הטיפולים האלו?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר