הסרת שיער ופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

05/05/2013 | 12:44 | מאת: שאנל

שלום, אני מטופלת בנאטורפיל ועברתי בנתיים טיפול ראשון להסרת שיער בלייזר באיזור המפשעות. כאשר הרופאה ניגשה להתחיל בטיפול היא אמרה שיש לי פיגמנטציה (בשפתיים) ולכן לא כדאי לעשות שם. היא עשתה את הטיפול מסביב ושם כמעט ולא נגעה. השאלה שלי, האם לא ניתן כלל לעשות באזור הזה טיפולי לייזר? או שניתן אך התוצאות לא יהיו טובות ? ובמידה ולא ניתן לטפל באזור זה הם אני אקבל החזר על כך ? הרי שילמתי על אזור מפשעות מורחב ואם לא יתבצע לייזר בכל האזור המוזמן אז לא אקבל את התמורה הנדרשת ..

שלום שאנל, מפשעות מורחב זה לא בשפתיים במידה וישנה בעייה של פיגמנטציה באיבר עצמו,אכן לא מומלץ לבצע בו טיפולים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר