לא מרוצה מתוצאות הלייזר..

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

02/05/2013 | 16:53 | מאת: יונתן

שלום, אני מטופל במצטבר בלייזר כבר שנתיים-שלוש, והתוצאות עד עכשיו גרועות, אסביר. אני בן 22, עור בהיר, שיערות שחורות, לא משתזף. האיזורים המטופלים הם גב, כתפיים וטיפה בזרוע העליון עד קו החולצה. עשיתי כבר 9 טיפולים אצל רופא פרטי שמשתמש במכשיר הגדול שצריך למרוח בו ג'ל כזה ואז לעבור עם המכשיר (סיימתי עם הטיפול כי המכשיר הכאיב מאוד אבל יחסית ראו תוצאות לא רעות), משם עברתי ועשיתי עוד 4 טיפולים באמריקן לייזר במכשיר שנקרא OMNIMAX. ניסיתי פעמיים-שלוש אפילציה באיזור הזרוע אבל גם שם עדיין צומח בכמות מכובדת ולא ניכר שיפור משמעותי. האיזורים לא רק שלא נהיים מדוללים אלא צומחים יותר והשיערות שחורות וארוכות. יש לי השערה שהבעיה אצלי אולי הורמונלית ובגלל זה צומח יותר (אם כן, איך פותרים את זה?) ואולי יכול להיות שאני צריך סוג טיפול אחר? באמריקן לייזר שם אני מטופל כרגע (ללא הגבלה) יש לי טיפול פעם בחודשיים וחצי כי הם אומרים שחודשיים זה המינימום בין טיפול לטיפול עם המכשיר הזה, אבל בת'כלס אני צריך טיפול כל חודש לפי קצב צמיחת השיער (ויש לי הרגשה שהם מורחים אותי כי כבר שילמתי ללא הגבלה אז מבחינתם לעשות לי כמה שפחות עכשיו). אני קצת אובד עצות, אשמח לעזרה וייעוץ.

שלום יונתן יכול מאוד להיות שאתה לא מתאים לטיפולים בהסרת שער בקרן אור לא כולם מתאימים לטיפולים וישנו אחוז באוכלוסיה שלא מגיב לסוג טיפול הזה כמו שלא כולם מגיבים לאקמול או לכל טיפול אחר יחד עם זאת הטיפול המוביל היום בהסרת שער הוא בלייזר מקצועי. לא לא משוכנע שכיום אתה עובר טיפולים במכשיר לייזר בנוסף הגיל הצעיר שלך עומד לרעת אחוזי ההצלחה של הטיפולים באזורים שאתה מבצע בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר