הגדרות מכשיר הלייטשר דואט

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

30/04/2013 | 12:00 | מאת: אלי

היי. עברתי טיפוח לפני שבוע וקצת ובכשיר הלייטשר דואט בכל אזור הבטן חזה וגב מלא. עדיין אין נשירת שיער. העוצמה שבה השתמשו הייתה J8 ואני חושש שהועצמה נמוכה מידי כדי להיות אפקטיבית. מפעילת המכשיר לא כלכך הבינה בהגדרות כשניסיתי לשאול אותה אשמח לשמוע מידע לגבי הגדרות המכשיר הכוללות עוצמה joules והסבר על הפייה ms כדי שאבין יותר להבא. תודה רבה.

שלום אלי הלייצר דואט מבית לומיניס הוא מכשיר מוביל כיום להסרת שער במיוחד באזורים גדולים כחזה בטן באמצעות טכנולוגית הוואקום שהוא מייצר אין צורך בעוצמות גבוהות של אנרגיה בכל פולס ( מקס 12 ג'אולים) לכן אין שום בעיה בטיפול בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר