מיואשת, בבקשה עזרה!

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

23/04/2013 | 16:33 | מאת: מיואשת

שלום, אני נערה בת 18 וחצי ומעוניינת להסיר שיער באזור הפנים, גב עליון ועורף. אני בעלת עור שחום ושיער שחור (יותר כהה מגוון העור) אך **פלומתי** בכל 3 האזורים. אני הבנתי שלמרות שהשיערות שחורות לא ניתן לבצע עליהן פעולת לייזר מכיוון והן פלומתיות. הסבירו לי שגם מכשיר חזק לא יהיה לי טוב בגלל שאני שחומה ואין מכשירים מתאימים. השאלה שלי היא, האם באמת אין פתרון ומכשירים לשיער פלומתי ולבעלי גוון עור שחום? כיצד אני נפטרת מהשיער הזה ! תודה מראש.

הי ע"פ התאור שלך את אינך מתאימה לטיפולים להסרת שער בלייזר בטכנולוגיות קרן אור.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר