השרת שיער ונטילת גלולות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

22/04/2013 | 23:23 | מאת: טל

אני סובלת משיעור יתר ורופאת נשים המליצה לי לקחת גלולות ESSTEL למשך שלושה חודשים, זאת במקביל להתחלת טיפולים להסרת שיער. האם נטילת הגלולות למשך שלושה חודשים תהיה אפקטיבית או שלאחר הפסקת הגלולות בעיית השיעור תחזור על עצמה? האם כדאי בכלל לקחת את הגלולות לצורך טיפול בשיעור במקביל לטיפולי לייזר, על מנת שיהיו יותר אפקטיביים? תודה!

שלום טל זו שאלה שאת צריכה להפנות לגניקולוגית שלך או לרופא אנדוקרינולוג בכל מקרה שילוב של טיפול תרופתי ( גלולות ) וטיפול קוסמטי בלייזר להסרת שער,זה שילוב אופטימלי להיפטר משער לא רצוי בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר