אתר care

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

23/08/2004 | 12:38 | מאת: איכפת

שלום לגברת מינצר, מכיון שאת מוצגת באתר שלכם כמנהלת הפרסום, תרשי לי להאיר את עינייך: רשום באתר- "להתקשר שיחת חינם - 1-700-700-750" אינני יודעת אם זו טעות או הטעייה . בכל אופן, זו לא שיחת חינם (תבררי בבזק 199). זה לא משנה שמדובר בסכומים פעוטים. יש הפנייה באתר למידע בשפות אנגלית וגרמנית. גרמנית - Deutsch , ולא - Dutch. ועוד - אין כלל פרטים באנגלית או בגרמנית. אז, כדי שתיראו אמינים ורציניים, כדאי לתקן.

23/08/2004 | 15:01 | מאת: ריקי מינצר

לאיכפתי, ראשית תודה! שמנו לב לכך עוד לפני הערתך ובקרוב יבוצע התיקון. אנו גם נדאג לקישור לאתר ההולנדי שלנו. ושוב - תודה!

24/08/2004 | 10:47 | מאת: איכפת

תיקון טעות שלי: הולנדית אכן - Dutch כל היתר נכון.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר