שיער בשפם

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

06/04/2013 | 06:57 | מאת: את

שלום, אני עושנ טיפול לייזר בשפם מעל 5 שנים ואין תוצאות .למה? בנוסף ניכר על פני שטח עור כהה במסגרת של השפם זה בולט ומכער מה זה והאם זה יעלם?? שאלה נוספת אני לפני ניתוח אף האם אחרי הניתוח או לפני אני יכולה לעשןת טיפול רגיל או שיש סיכון?

הי, במידה ואת מבצעת טיפולי במשך 5 שנים ואין הטבה,הייתי שוקל להפסיק הכתם הכהה שאת מתארת היינו היפרפיגמנטציה מקומית והייתי ממליץ להיועץ עם רופא עור. לפני הניתוח אין מניע לטיפול בלייזר.לאחר הניתוח המקום חייב להחילם לגמרה על מנת להמשיך ולבצע טיפולים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר