הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

04/04/2013 | 21:30 | מאת: עמית

שלום, מזה כשנה וחודשיים אני עוברת טיפולים להסרת שיער וכבר נמצאת בטיפול השמיני, בהתחלה לא עברתי טיפולים בלייזר אלא בקרן מסוגמאחר ורק בשני הטיפולים האחרונים עברתי ללייזר. כשהתחלתי את הטיפולים הציק לי שיש לי שיער פלומתי כהה בגב העליון ורציתי להוריד אותו, המטפלת שלי גילחה לי את האיזור ועד היום אני עוברת שם טיפולים ושמתי לב שהשיער שלי באיזור הפך לכהה יותר וגם ארוך יותר מבעבר. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בנושא? אולי להוריד את השיער בשעווה ולא לגלח ולתת לו לצמוח מחדש כטבעו?

הי אפשרי לא לגעת בו יותר יכול להיות שהוא לא מתאים לטיפולים בהסרת שער שהלייזר בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר