שעווה לאחר טיפולי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

02/04/2013 | 01:07 | מאת: א

שלום לפני מספר שנים עברתי טיפולי הסרת שיער בלייזר עד שהשיער נהיה דליל ופלומתי. בהמשך, למשך מספר שנים, עוד עברתי כשני טיפולים בשנה לתחזוקה. כבר מעל שנתיים שלא עשיתי טיפולי לייזר אך כיוון שעדיין יש מעט שיעור באיזור המטופל, הייתי רוצה לעשות טיפול שעווה. זכור לי שבתקופת הטיפול בלייזר נאמר לי שלא לעשות טיפולי שעווה אלא רק לגלח את האיזורים המטופלים. האם כעת ניתן לעשות טיפול שעווה באיזורים אלה? תודה

היי אני הייתי ממליץ יותר על טיפול תחזוקתי בלייזר ולשמר את הקיים מאשר שעווה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר