אפקטיביות הטיפול

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

21/03/2013 | 10:41 | מאת: שני 29

היי אני לקוחה חדשה שלכם, בעוד יומיים אמורה לעבור טיפול ראשוני בבית שחי- אני בהירה עם שיער די שחור, תחילה (אמרו לי לקנות משחה אמלה ונייר נצמד רציתי גם להבין למה צריך להשתמש בזה?) השאלה שלי היא האם אחרי 10 טיפולים הבית שחי שלי יהיה נקי משיער או שהוא רק יהיה מדולל יותר - קראתי חלק מהשאלות והתשובות והבנתי שזה לא חלק חלק יוצא (שזה דיי מאכזב) אשמח לתשובה לפני הטיפול וגם לגביי המשחה שאני אצטרך למרוח לפני , האם זה בגלל שהכאב הוא משמעותי? תודה מראש ...

הי אין השער לצמיתות וגם לא 100% ישנו דילול משמעותי בכמות השער בקשר לשימוש במשחת האלחוש ובניילון נצמד יש לקבל הוראות הרופאים בסניף בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר