הסרת שיער מהפשעה כולה מפריעה להשתין.. :-(

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

28/02/2013 | 14:05 | מאת: מירי

שלום, אני רוצה להוריד את שיערות הערווה לצמיתות אבל שמתי לב שבכל פעם שאני מורידה את שערות המפשעה לגמרי, קשה מאוד להשתין מהאוויר (שירותים ציבוריים וכו'). האם זה הגיוני? זה מה שאמור לקרות, שהשיער בעצם עוזר "לכוון" את השתן? האם האיבר עצמו, כשהוא נטול שיער לא יכול להשתין "ישר"? נשמע לי הזוי (ומתסכל) שכל מליוני הנשים שמסירות את שיערן אינן יכולות להתפנות שלא בישיבה רגילה (ומבירור קצר שעשיתי עם עוד כמה - נראה שהבעיה לא רק אצלי). אשמח לתשובה (ולא כזו שתאמר "אז אל תסירי לגמרי"..) תודה רבה מראש! :-)

לא מכיר את התופעה,לא אמור להפריע,אך ברור שהשער נותן לזרם איזשהו כיוון

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר