דילול שיער ברגליים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

14/02/2013 | 12:32 | מאת: עידן

הי אני בעל עור בהיר ושיער כהה ברגליים, הייתי מעוניין לבצע דילול. השאלה היא מה כמות הטיפולים שכן זהו דבר שצריך לסגור מראש. 3 טיפולים יכולים להספיק? אני לא מעונין ברגליים חלקות תודה

שלום עידן לא ידוע מראש כמה טיפולים צריך,אני הייתי ממליץ לך לקחת 10 טיפולים,להגיע לתוצאה המקווה.ובמידה ונשארים לך מס טיפולים,תשמר אותם לטיפולי תחזוקה בשנים הבאות הכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת יעוץ אבחון וחו"ד בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר