הסרת שיער לא אחידה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

01/02/2013 | 18:23 | מאת: בחור

שלום יש לי עוד שאלה נוספת והיא: נניח שלאחר כל טיפולי הלייזר - כמות השיער באזור שעבר טיפול לא אחידה - כלורמ באזור קטן אחד יש שיער עבה וליד אזור של שיער לא עבה = האם יש לזה פיתרון? האם מספיק רק "נגיעת/TOUCH" לייזר קטנה על מנת ל"אזן" ולגרום לכך שהאזור תהיה כמות שיער אחידה ונראית טוב מבחינה אסטטית? עוד שאלה - לאחר הטיפול הראשון - אם האדמומיות עברה תוך זמן ממש קצר, האם צריך להמשיך לשים קרמים? (מדובר בתקופת החורף ולא הקיץ) תודה

הי לאחר מס טיפולים דילול השער אחיד, במידה ואין אדמומיות או גירוד,אין צורך להמשיך במשחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר