הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

27/10/2012 | 21:19 | מאת: מיקו

שלום רב אני רוצה לעשות טיפול הסרת שיער בין הגבות urmh,h ksg,: 1) כמה טיפולים צריך לעבור? (לא גבה שלימה אחת אלא שיער שרואים דרכו את העור..). 2) כמה זמן לוקח כל טיפול? 3)מה המחיר של כל טיפול? 4) והאם בסיום כל הטיפולים לא יצמח שם שיער? תודה ושבוע טוב

שלום מיקו זהו אזור קלאסי להסרת שער בלייזר לגברים בדרכ אין צורך במס טיפולים רב והתוצאות מצוינות הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת מידע נוסף,חו"ד אבחון ויעוץ בהצלחה

30/10/2012 | 08:48 | מאת: מיקו

בוקר טוב תודה על התשובה ואשמח לדעת עוד פרטים: 1) באיזה סוג מכשיר משתמשים? (IPL?) 2)האם בסיום כל הטיפולים לא יצמח שם יותר שיער? תודה מראש..

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר