הסרות שיער למיניהן וכדומה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

02/05/2018 | 10:44 | מאת: ה

אני בחורה בת 21 עברתי טיפולי לייזר בפנים עם גילוח בגיל 17 , אך השיעור ניהיה הרבה יותר חריף,הייתי אז עם עור בהיר ושערה שחורה ואני עדיין, אך הלייזר כלל לא השפיע, הפסקתי אחריי 10 טיפולים, אם המכשיר לייזר לא השפייע האם זה אומר שאפילציה גם לא תשפיע? ,בנוסף אין לי בעיה הורמנלית ההורמונים תקינים.למה לדעתך הטיפול גרם לי נזק, לפי מצבי אז? האם יש אנשים שלייזר לא משפיע עליהם?, האם זה אומר שגם אפילציה לא תשפיע\שמא לייזר כן משפיע ויכול להיות שהם טיפלו בעוצמה נמוכה מידיי ולא במקצועיות נדרשת?

שלום אין קשר בן טיפולי לייזר לאפילציה, טיפולי לייזר במיוחד באזור הפנים הם טיפולים לטווח ארוך ולאורך מס טיפולים לא קטן היכנסי לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* וקבלת יעוץ מהצוות המקצועי קשה לתת חו"ד בלי לראות שביב בהצלחה וחג שבועות שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר