הסרת שיער במכשיר הסופרנו

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

02/11/2011 | 16:31 | מאת: רונן

שלום רב , אני מטופל כבר מספר שנים בלייזר גב כתפיים וזרועות . טופלתי בלייטשיר ועכשיו בקנדלה . עד עכשיו במשך כל השנים אין שינוי משמעותי ולאחר כל שלושה חודשים השיער חוזר לצמוח ואני בטוח שאם אפסיק אז הוא ימשיך ויצמח כפי שהיה בהתחלה .מדובר כבר בעשרות טיפולים . השאלה היא האם הסופרנו יוכל להועיל באמת במקרה שלי ?

הסופרנו בטענולוגילל ה SHR הוא מכשיר מצויין,צריך לעבור איבחון ולראות למה בדיוק אין התקדמות בתוצאות במיוחד שאתה אומר שעברת עשרות טיפולים.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר