נקודמות אדומות וגירוי לאחר טיפול ראשון בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

11/11/2017 | 09:39 | מאת: עופר

לפני שבועיים עברתי טיפול ראשון בלייזר בחזה ובגב וכמובן גילחו לי את השיער שהיה קודם. בימים האחרונים יש לי נקודות אדומות קטנות וגירוי בחזה שמטריד אותי וכמובן מגרד. אני מבין שזה מהגילוח והצמיחה מחדש של השיער. איך אני יכול להקל על זה כי זה מטריד מאוד . יש משחה ? צריך לגשת לרופא עור ?

שלום עומר זה אכן קרוב לוודאי י גירוי של הגילוח הטיפול להסרת שער בלייזר שבא מייד אחרי בטיפולים הבאים מומלץ להגיע מגולח לטיפול מיום לפני הטיפול במידה והגירוד אינו פוסק יש להיוועץ מרופא המשפחה על משחה מקומית להרגעת העור שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר