מספר טיפוליםבלייזר???

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

24/08/2017 | 08:55 | מאת: אחת

שלום, אני עושה לייזר בבית שחי תמיד אומרים שזה מצריך 3-6 טיפולים כנ"ל מפשעות. חבילה של טיפול היא 10 טיפולים ולא ניתן להוריד את מספר הטיפולים והמחיר קבוע ככה זה נמכר. הטיפול הראשון היה מעולה והוריד לי 95% אבל מאז אין שום שינוי ואותן שערות סוררות צומחות כלומר יש דלול השאלה מדוע הלייזר לא פוגע בזה? אני כבר בטיפול מתקדם שנה שניה של טיפול ועוד מעט מסתיימת החבילה כיצד יתכן שרק הטיפול הראשון היה מעולה ושאר הטיפולים הם כמו כוסות רוח למת, האם זה קשור לעוצמת הלייזר? אי לכך אני מסיקה שאין טעם לעשות רגליים שכן הלייזר א מוריד תודה

שלום הסרת שער זהו תהליך ארוך ומצריך שימור הטיפול לא מתבצע מטיפול אחד בודד ולכן במידה והשער כרגע לא צומח יש לדחות את הטיפולים בכמה חודשים ולראות את קצב ההתקדמות שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר