הסרת שיער בסופרנו shr

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

07/08/2017 | 19:43 | מאת: שלום

שלום, אני מטופל במכשיר סופרנו עשיתי עד עכשיו 2 טיפולים העניין הוא שהשיער נושר אחרי שבועיים בערך וחוזר לצמוח חזרה כאילו מעולם לא עשיתי לייזר. האם זה תקין ? בנוסף אני רואה הרבה המלצות לגבי הלייטשר אולי מומלץ לעבור אליו ? דבר אחרון אני יודע שאני מטופל ברמה 8 במכשיר אני על גוון עור די כהה ושערה שחורה ועבה האם זה תקין ?

שלום בעור כהה,מומלץ לעבוד באנרגיה אופטמלית לגוון העור הסופראנו הוא בן המכשירים המובלים כיום בעולם להסרת שער בלייזר,אך הטיפול מצריך מס מפגשים התמדה וסבלנות לכן לאחר רק 2 טיפולים קשה מאוד לתת חו"ד,זה שהשער נושר אחרי הטיפול זו אינדקציה מעודדת שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר